Waarom inschrijven?

Goh. Waarom niet, eigenlijk? 

Want tijdens ons ervaringslab leer jij alles wat er te weten valt over Semco Style. Je maakt op een interactieve manier kennis met het gedachtengoed van Ricardo Semler én ervaart in eenzelfde beweging hoe dit alles voor meer positiviteit zorgt. Op én naast de werkvloer. Wat gebeurt er met jou als persoon wanneer macht en controle buitenspel worden gezet? Ondervind het zelf in een gesimuleerde werkomgeving tijdens Experience Lab.

Dus. Wil je ervaren wat “Vertrouwen”, “Alternatieve controle”, “Zelf-management”, “Extreme stakeholders alignment” en “Creatieve innovatie” voor jou en jouw organisatie(cultuur) kunnen betekenen?

Profiteer dan zeker van deze unieke kans om een hele dag lang kennis te maken met Semco Style Institute Belux. 
 

OVERTUIGD! Hoe kan ik deelnemen?

Heel simpel: vul onderstaand formulier in om ons te laten weten dat je aanwezig zal zijn. En vervolgens verwelkomen wij jou met open armen in ons ervaringslab. Tot snel!

Data

  • Dinsdag 23 oktober

Praktische informatie

Ontvangst: 13u00
Start: 14u
Einde: 20u
Locatie: De Stal in de Laarstraat 24, te Ranst
Prijs: €250 (excl. BTW) per persoon. Al onze opleidingen komen in aanmerking voor steun via de KMO-portefeuille. Zo kan je genieten van 40% korting. 


Inschrijven

Naam *
Naam
Ik wil volgend ervaringslab bijwonen: *
Ik ben op de hoogte dat ik een factuur krijg nadat ik mij heb ingeschreven en ik ga akkoord met de algemene voorwaarden *