Onze Experience lab en fundamentals (2 dagen) als start van jouw cultuurevolutie!

Wordt jouw organisatie geconfronteerd met tijdsgerelateerde problemen, zoals burn-outs, hoog verloop, niet kunnen binnenhalen van de high potentials of de juiste mensen, te weinig betrokkenheid of ambassadeurschap?

Zijn er nog andere gerelateerde zaken waar je als CEO, bedrijfsleider, manager, HR-specialist, teamleader, vakbondsafgevaardigde en werknemer niet direct raad mee weet?

Kom dan zeker proeven van wat het Semco Style framework voor jouw organisatie kan betekenen en ervaar de initiëel mogelijke oplossingen, die vanuit de klei, het werkveld zelf, kunnen groeien. 

Tijdens de eerste voormiddag neem je deel aan de zeer interactieve ‘experience lab’, waarbij je vanuit je eigen organisatiepositie plaats neemt op iemand ander’s stoel. Zo leer je, via een doorgedreven systemische simulatie-oefening, hoe het als mens voelt, om ofwel:

  • gemicromanaged te worden. (bottom positie)

  • tussen hamer en aambeeld te zitten (middle positie)

  • eenzaam in de toppositie te vertoeven met hoge druk en teveel aan verantwoordelijkheden.

Tijdens de daaropvolgende anderhalve dag neem je deel aan de Fundamentals van Semco Style:

  • Je maakt daarbij op een interactieve manier kennis met de ‘fundamentele principes’ achter het gedachtengoed van Ricardo Semler én ervaart in eenzelfde beweging hoe dit alles voor meer positiviteit zorgt. Op én naast de werkvloer.

  • Je ervaart wat “Vertrouwen”, “Alternatieve controle”, “Zelf-management”, “Extreme stakeholders alignment” en “Creatieve innovatie” voor jou en jouw organisatie(cultuur) kunnen betekenen?

Profiteer dan zeker van deze unieke kans om gedurende 2 dagen lang kennis te maken met Semco Style Institute Belux. 

hoe kan ik deelnemen?

Heel simpel: vul onderstaand formulier in om ons te laten weten dat je aanwezig zal zijn. En vervolgens verwelkomen wij jou met open armen in ons ervaringslab. Tot snel!

Data

  • Nog te bepalen

Praktische informatie

Ontvangst: 08u30
Start: 9u
Einde: 17u30u
Locatie: nog te bepalen
Prijs: 595€ (incl. catering, excl. btw).

Het programma van deze initiële tweedaagse workshop bestaat uit de samensmelting van de Semco Style Experience Lab en Fundamentals.

changemaker_detail.jpg

we organiseren deze tweedaagse initiële workshop ook graag bij u inhouse.

Inschrijven

Naam *
Naam
Ik wil het ervaringslab en de fundamentals bijwonen: *
Ik ben op de hoogte dat ik een factuur krijg nadat ik mij heb ingeschreven en ik ga akkoord met de algemene voorwaarden *