Waarom inschrijven?

Wordt jouw organisatie geconfronteerd met tijdsgerelateerde problemen, zoals burn-outs, hoog verloop, niet kunnen binnenhalen van de high potentials of de juiste mensen, te weinig betrokkenheid of ambassadeurschap?

Zijn er nog andere gerelateerde zaken waar je als CEO, bedrijfsleider, manager, HR-specialist, teamleader, vakbondsafgevaardigde en werknemer niet direct raad mee weet?

Kom dan zeker proeven van wat het Semco Style framework voor jouw organisatie kan betekenen en ervaar de initiëel mogelijke oplossingen, die vanuit de klei, het werkveld zelf, kunnen groeien. 

Tijdens ons ‘experience lab’ neem je vanuit je eigen organisatiepositie plaats op iemand ander’s stoel. Zo leer je, via een doorgedreven systemische simulatie-oefening, hoe het als mens voelt, om ofwel:

  • gemicromanaged te worden. (bottom positie)

  • tussen hamer en aambeeld te zitten (middle positie)

  • eenzaam in de toppositie te vertoeven met hoge druk en teveel aan verantwoordelijkheden.

  • Je maakt daarna op een interactieve manier kennis met het gedachtengoed van Ricardo Semler én ervaart in eenzelfde beweging hoe dit alles voor meer positiviteit zorgt. Op én naast de werkvloer.

  • Wat gebeurt er met jou als persoon wanneer macht en controle buitenspel worden gezet? Ondervind het zelf in een gesimuleerde werkomgeving tijdens Experience Lab.

Dus. Wil je ervaren wat “Vertrouwen”, “Alternatieve controle”, “Zelf-management”, “Extreme stakeholders alignment” en “Creatieve innovatie” voor jou en jouw organisatie(cultuur) kunnen betekenen?

Profiteer dan zeker van deze unieke kans om een hele dag lang kennis te maken met Semco Style Institute Belux. 

hoe kan ik deelnemen?

Heel simpel: vul onderstaand formulier in om ons te laten weten dat je aanwezig zal zijn. En vervolgens verwelkomen wij jou met open armen in ons ervaringslab. Tot snel!

Data

  • Dinsdag 29 november 2018

(Franstalig)

Praktische informatie

Ontvangst: 13u00
Start: 14u
Einde: 20u
Locatie: Brussel
Prijs: 275€ (incl. catering, excl. btw).

Wanneer je tegelijk voor de Experience Lab en de Fundamentals registreert is een korting van toepassing. Vraag er naar via erwin@semcostyleinstitute.be

changemaker_detail.jpg

we organiseren deze experience lab ook graag bij u inhouse.

Inschrijven

Naam *
Naam
Ik wil volgend ervaringslab bijwonen: *
Ik ben op de hoogte dat ik een factuur krijg nadat ik mij heb ingeschreven en ik ga akkoord met de algemene voorwaarden *