Semco is vanaf nu geregistreerd dienstverlener voor de kmo-portefeuille!

Ondertussen weet je al dat Semco Style Institute Belux slechts één doel voor ogen heeft: organisaties optimaliseren en op deze manier zorgen voor gelukkige werknemers die meer voldoening halen uit hun werk. En wij vinden dat iedereen recht heeft op deze informatie, ongeacht beschikbaar budget. Daarom besloten we om ons te registreren als dienstverlener in het kader van de kmo-portefeuille. En dat is vanaf nu officieel!

Wat is de kmo-portefeuille?

Kort samengevat, is de kmo-portefeuille een manier om ondernemers financiële steun te geven wanneer ze opleidingen of advies(diensten) willen aankopen. Anders verwoord: de kmo-portefeuille is een financieel hulpmiddel voor het verwerven van diensten die de kwaliteit van je organisatie zullen verbeteren. Zoals Semco, dus, bijvoorbeeld, hé.

Hoe werkt het?

Hulp van de kmo-portefeuille aanvragen? Da’s geklaard in 1-2-3. Het enige wat jij moet doen? Je hier aanmelden - en je subsidieverzoek indienen. De Vlaamse overheid zal vervolgens aanvullen waar nodig, zodat jij de dienstverlener (in dit geval: Semco Style Institute Belux) kan vergoeden voor de geleverde diensten.

Ontdek alle opleidingen binnen de kmo-portefeuille!

Of, ja. Alle opleidingen van Semco Style Institute Belux, dus, eigenlijk… want zowel ons fundamentals programma, changemaker programma, als ons masterprogramma komen in aanmerking voor steun via die handige kmo-portefeuille. Met andere woorden: geen enkel excuus meer om je niet in te schrijven voor één van onze opleidingen!

Heb je nog vragen over Semco Style Institute Belux, onze opleidingen - of over die kmo-portefeuille? Geen probleem: neem gerust contact met ons op. Wij beantwoorden met veel plezier al jouw vragen. Tot snel!