E-book: De Top 10 Mythes Over Democratisch Management

Naam *
Naam

Er wordt wel eens gezegd dat elk revolutionair idee door drie stadia gaat: eerst is het belachelijk, dan is het gevaarlijk, en uiteindelijk is het nooit anders geweest. Dat geldt zeker voor democratisch management, of het kleinere Vlaamse broertje: zelfsturing.

Hoewel er meer en meer voorbeelden zijn van bedrijven die een lager ziekteverzuim, een hogere medewerkerstevredenheid en betere resultaten rapporteren na het invoeren van zelfsturing, leeft er ook nog heel veel onbegrip en scepcis.

Ricardo Semler, de pionier die al bijna 30 jaar geleden een radicale vorm van democratisch management met succes doorvoerde in zijn bedrijf Semco, is de aangewezen persoon om de meest gehoorde misvattingen over zijn 'Semco Style' van organiseren te weerleggen.

Smaakt naar meer?

Vul ons contactformulier in en vraag naar het e-book ‘The Top 10 Myths of Democratic Management’. We sturen het dan zo snel mogelijk naar jou op!