NIEUW! Semco Style Inspiratie Webinars

Hallo,

Op maandagen 26 november en 3 december 2018 organiseren we voor het eerst twee gratis online inspiratiewebinars (via zoom), waarbij je meer leert over de achtergrond, het framework en de inhoud van het Semco Style Insitute en wat ons dienstenaanbod inhoudt. We leren evenwel ook graag aan de hand van jullie eigen wensen en noden, zodat we het aanbod ook daarop kunnen aanpassen. Semco Style is immers geen dogmatisch model die je in één twee drie even kan implementeren, maar des te meer een evolutie in (zelf)bewustwording en organisatiecultuur. Uiteraard staan we tijdens deze webinars open voor jullie vragen en opmerkingen en willen we zeker een interactieve input bewerkstelligen.

Wees dus welkom en breng gerust gelijkgestemde collega’s aan. Met hoe meer mensen we hierover kunnen communiceren, hoe meer impact we uiteindelijk samen kunnen bewerkstelligen.

Registreer je deelname dus via onze website onder ‘wat we doen - semco style inspiratie webinar’.

Van harte welkom!

Erwin.