EERSTE HAPPINESS@WORK CONGRES WAS EEN GROOT SUCCES!

Op dinsdag 9 oktober 2018 werd het eerste Happiness@Work congres in België georganiseerd. Dit fantastisch initiatief van Jim Lippens (4DLean) werd mee georganiseerd door Erwin Van Waeleghem (Semc Style Institute BeLux), Tom Herrijgers (Marbles), Gino Quenis (Lean Lead) en Louis Kemps (Itzu). Het event was volledig uitverkocht.

Naast hoofdsponsor Itzu was er ook ondersteuning vanwege I-Lean, SD Worx, ING, Voka LImburg en Storycatchers.

De 300 laaiend enthousiaste deelnemers kregen, op een prachtige locatie - het kasteel van Brasschaat - een uitstekend op elkaar afgestemde line-up van sprekers te horen, die allen hun visie en inzichten deelden omtrent wat werkgeluk zou kunnen zijn, en hoe het ook echt kan bijdragen aan meer betrokkenheid, vertrouwen, respect, ambassadeurschap, hogere gedeelde productiviteit, minder command & control, en een uiterst mooi evenwicht tussen werk en privé-leven, waardoor werk weer “awesome” kan worden voor alle betrokken ‘stakeholders’.

Sprekers waren: Louis Kemps, Ann Baeke, Marc Lammers, Joost Callens, Arko van Brakel, Elke Geraerts, en last but zeker not least, Leo Bormans. Jos de Blok van Buurtzorg Nederland werd helaas opgehouden door autopech, maar heeft daardoor als eerste toegezegd om bij de volgende editie zeker aanwezig te zijn.

Het congres was een echte happiness-beleving die in goeie banen werd geleid door Kristien Moelans en Winde Engels van Itzu.

De feedback na afloop van het congres was heel erg hoopgevend voor de toekomst. Vele aanwezigen keerden ontzettend ‘happy’ huiswaarts, na een lange dag en de vele inzichten, afgewisseld met de nodige hapjes en drankjes, die ze konden ontvangen.

Op naar de volgende editie op 8 oktober 2019!

full house op het Happiness@work congres 2018 in het Kasteel van Brasschaat, mede georganiseerd door Semco Style Institute BeLux.

full house op het Happiness@work congres 2018 in het Kasteel van Brasschaat, mede georganiseerd door Semco Style Institute BeLux.

happiness@work congres 2018 banner.jpg