NIEUW! Semco Style Inspiratie Webinars

Hallo,

Op maandagen 26 november en 3 december 2018 organiseren we voor het eerst twee gratis online inspiratiewebinars (via zoom), waarbij je meer leert over de achtergrond, het framework en de inhoud van het Semco Style Insitute en wat ons dienstenaanbod inhoudt. We leren evenwel ook graag aan de hand van jullie eigen wensen en noden, zodat we het aanbod ook daarop kunnen aanpassen. Semco Style is immers geen dogmatisch model die je in één twee drie even kan implementeren, maar des te meer een evolutie in (zelf)bewustwording en organisatiecultuur. Uiteraard staan we tijdens deze webinars open voor jullie vragen en opmerkingen en willen we zeker een interactieve input bewerkstelligen.

Wees dus welkom en breng gerust gelijkgestemde collega’s aan. Met hoe meer mensen we hierover kunnen communiceren, hoe meer impact we uiteindelijk samen kunnen bewerkstelligen.

Registreer je deelname dus via onze website onder ‘wat we doen - semco style inspiratie webinar’.

Van harte welkom!

Erwin.

EERSTE HAPPINESS@WORK CONGRES WAS EEN GROOT SUCCES!

Op dinsdag 9 oktober 2018 werd het eerste Happiness@Work congres in België georganiseerd. Dit fantastisch initiatief van Jim Lippens (4DLean) werd mee georganiseerd door Erwin Van Waeleghem (Semc Style Institute BeLux), Tom Herrijgers (Marbles), Gino Quenis (Lean Lead) en Louis Kemps (Itzu). Het event was volledig uitverkocht.

Naast hoofdsponsor Itzu was er ook ondersteuning vanwege I-Lean, SD Worx, ING, Voka LImburg en Storycatchers.

De 300 laaiend enthousiaste deelnemers kregen, op een prachtige locatie - het kasteel van Brasschaat - een uitstekend op elkaar afgestemde line-up van sprekers te horen, die allen hun visie en inzichten deelden omtrent wat werkgeluk zou kunnen zijn, en hoe het ook echt kan bijdragen aan meer betrokkenheid, vertrouwen, respect, ambassadeurschap, hogere gedeelde productiviteit, minder command & control, en een uiterst mooi evenwicht tussen werk en privé-leven, waardoor werk weer “awesome” kan worden voor alle betrokken ‘stakeholders’.

Sprekers waren: Louis Kemps, Ann Baeke, Marc Lammers, Joost Callens, Arko van Brakel, Elke Geraerts, en last but zeker not least, Leo Bormans. Jos de Blok van Buurtzorg Nederland werd helaas opgehouden door autopech, maar heeft daardoor als eerste toegezegd om bij de volgende editie zeker aanwezig te zijn.

Het congres was een echte happiness-beleving die in goeie banen werd geleid door Kristien Moelans en Winde Engels van Itzu.

De feedback na afloop van het congres was heel erg hoopgevend voor de toekomst. Vele aanwezigen keerden ontzettend ‘happy’ huiswaarts, na een lange dag en de vele inzichten, afgewisseld met de nodige hapjes en drankjes, die ze konden ontvangen.

Op naar de volgende editie op 8 oktober 2019!

full house op het Happiness@work congres 2018 in het Kasteel van Brasschaat, mede georganiseerd door Semco Style Institute BeLux.

full house op het Happiness@work congres 2018 in het Kasteel van Brasschaat, mede georganiseerd door Semco Style Institute BeLux.

happiness@work congres 2018 banner.jpg

Het pad naar succes? Dat begint bij Semco Style Institute BeLux en eindigt met gelukkige werknemers

Het pad naar succes? Dat begint bij Semco Style Institute BeLux en eindigt met gelukkige werknemers

Het is nu twee maanden geleden dat Semco Style Institute ook in België en Luxemburg een vestiging kreeg. Na succesverhalen in Nederland, Japan en Zuid-Afrika vonden drie ondernemers dat het tijd was voor een Belgisch-Luxemburgse afdeling. Erwin Van Waeleghem, Marianne Couderé, Christophe De Wit, Nick Van Langendonck en Tom Herrijgers nodigen ondernemers, CEO’s, HR- en andere managers, changemakers en ondernemingen uit om gecertificeerde trainingsprogramma’s te volgen. Het doel? Democratischer werken met meer voldoening, gelukkige werknemers én betere bedrijfsresultaten. Wie wil dat nu niet, toch? Maareuh… hoe is Semco Style eigenlijk ontstaan?

Read More